APIS Professional - Koncentrat aktywnie liftingujący z brazylijskimi jagodami acai 30ml

producent: Apis
APIS Professional - Koncentrat aktywnie liftingujący z brazylijskimi jagodami acai 30ml
Rozmiar
Krótki opis
  • APIS Professional Koncentrat aktywnie liftingujący z brazylijskimi jagodami acai Pojemność : 30 ml działa ochronnie, spowalnia starzenie się skóry, dotlenia komórki, odżywia, nawilża, pobudza mikrocyrkulację. Koncentrat aktywnie liftingujący z
Cena
Wysyłka
Sprzedawane po
1szt.
Do koszyka
szt. ()
PEŁEN OPIS

APIS Professional

Koncentrat aktywnie liftingujący z brazylijskimi jagodami acai

Pojemność : 30 ml

  • działa ochronnie,
  • spowalnia starzenie się skóry,
  • dotlenia komórki,
  • odżywia,
  • nawilża,
  • pobudza mikrocyrkulację.

Koncentrat aktywnie liftingujący z brazylijskimi jagodami acai przeznaczony jest do pielęgnacji cery dojrzałej, szczególnie polecany w przypadku utraty elastyczności i sprężystości. Produkt wykazuje działanie odżywcze, a także zwiększa dotlenienie komórek skóry poprzez pobudzenie mikrocyrkulacji. Dodatkowo utrzymuje odpowiedni poziom nawilżenia skóry i chroni przed utratą sprężystości. Zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry. 

Składniki aktywne zawarte w produkcie:

Kofeina - stosowana w kosmetykach wykazuje działanie chroniące przed skutkami działania promieni UV-B. wykazuje działanie antyoksydacyjne. Ponadto działa odwadniająco na komórki, dzięki czemu odpowiednio wygładza i napina skórę. Redukuje obrzęki i cienie pod oczami, gdyż obkurcza naczynia krwionośne. Kofeina jest stosowana szczególnie w kosmetykach przeciwcellulitowych.

Kwas hialuronowy – jest naturalnym składnikiem mukopolisacharydów, wchodzących w skład skóry właściwej. Posiada ogromne zdolności wiązania się z cząsteczkami wody, a tym samym właściwego nawilżania skóry. Działa regenerująco i wygładzająco na skórę. Ze względu na swoje właściwości stosowany jest często w preparatach przeznaczonych dla skóry suchej i odwodnionej, a także do cery ze skłonnością do tworzenia się zmarszczek. 

Olej makadamia – jest to drugi w kolejności po kwasie palmitynowym najważniejszy kwas tłuszczowy znajdujący się w lipidach skóry. posiada bardzo dobre właściwości natłuszczające, zmiękczające i nawilżające. Stosowany w emulsjach przeznaczonych dla każdego rodzaju skóry, głównie suchej, atopowej, wrażliwej. Jest również bezpieczny i skuteczny w pielęgnacji skóry dzieci.

Sposób użycia: Cienką warstwę koncentratu rozprowadzić równomiernie na oczyszczoną skórę twarzy, szyi i dekoltu i pozostawić do wchłonięcia. PRZED UŻYCIEM WSTRZĄSNĄĆ!
- można wprowadzać przy pomocy ultradźwięków wykorzystując żel do USG,
- można wprowadzać przy pomocy mezoterapii bezigłowej,
- można zaaplikować pod maskę algową peel off lub kremową do twarzy.

Opinie użytkowników
Zapytaj o produkt:

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

E-mail:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Pytanie:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane
Poleć ten produkt:

Jeżeli chcesz poinformować swojego znajomego o produkcie, który Twoim zdaniem może go zainteresować, skorzystaj z poniższego formularza.

Do:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Możesz podać więcej adresów e-mail, rozdzielając je przecinkami
Podpis:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Treść:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij