ZSK Naturalny olej z zielonej kawy 15 ml

  • ZSK Naturalny olej z zielonej kawy Pojemność 15 ml Nawilża Zmiękcza Wygładza Przeciwzmarszczkowy Regeneruje Ujędrnia Przeciwzapalny Koi i łagodzi Olej z zielonej kawy powstaje w wyniku zimnego tłoczenia niedojrzałych i nieprażonych ziaren kawy Coffea
  • ZSK Naturalny olej z zielonej kawy 15 ml
Producent: ZSK
Seria: Podstawowa
21,99 zł
/ szt.
Cena brutto. Do ceny należy doliczyć koszty wysyłki.
Dodaj do obserwowanych

Łatwy zwrot towaru

Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu 14 dni możesz zwrócić ten towar bez podania przyczyny.
Pokaż szczegóły
14 dni na zwrot
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja z zakupów. Zamówione u nas produkty możesz zwrócić w ciągu 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dbamy o Twoją wygodę. Dlatego oferujemy Ci wygodny system zwrotów.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane sa przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania od nas paczki zwrotnej.

ZSK Naturalny olej z zielonej kawy

Pojemność 15 ml

  • Nawilża
  • Zmiękcza
  • Wygładza
  • Przeciwzmarszczkowy
  • Regeneruje
  • Ujędrnia
  • Przeciwzapalny
  • Koi i łagodzi

Olej z zielonej kawy powstaje w wyniku zimnego tłoczenia niedojrzałych i nieprażonych ziaren kawy Coffea Arabica. Posiada charakterystyczny zapach - nie przypomina zapachu kawy oraz żółte zabarwienie.

Olej z posiada wysoką zawartość fitosteroli (β-sitosterol, stigmasterol, kampesterol, delta-7-stigmasterol, delta-5-avenasterol), kwasu linolowego, witaminy E, kwasu chlorogenowego oraz kafestol i kaweol. Taki bogaty skład odpowiada za szeroki wachlarz naturalnych właściwości oleju: hamuje utratę wody z naskórka, działa przeciwzapalnie, przeciwalergicznie, regenerująco oraz łagodząco na podrażnienia. Działa przeciwzmarszczkowo, poprawia elastyczność, nawilżenie, jędrność i spójność skóry. Ponadto wykazuje wysokie właściwości antyoksydacyjne, przeciwwolnorodnikowe i chroni DNA skóry przed uszkodzeniem - zapobiega fotostarzeniu się skóry, jest pomocny w kojeniu skóry po oparzeniach słonecznych.

Posiada silne właściwości nawilżające - ponad 6 razy wieksze niż olej jojoba czy olej ze słodkich migdałów, zmiękczające i wygładzające. Szybko się wchłania, jest lekki, nie pozostawia tłustego filmu.

Sposób użycia: Stosować bezpośrednio na skórę:
- w czystej postaci 3-4 krople oleju wmasować do pełenego wchłonięcia opuszkami palców w oczyszczoną skórę.
- jako substancję czynną, dodatek do kosmetyków, należy dozowac w ilości 10-20%.

Po otwarciu zalecamy przechowywanie oleju w lodówce.

Parametry techniczne:
olejki:
naturalny
,
nawilża
,
zmiękcza
,
wygładza
,
przeciwzmarszczkowy
,
regeneruje
,
ujędrnia
,
koi
,
łagodzi
Opinie użytkowników
Zapytaj o produkt:

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

E-mail:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Pytanie:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij