ZSK Naturalny złoty olej jojoba, 30ml

producent: ZSK
kod produktu: 176
ZSK Naturalny złoty olej jojoba, 30ml
ocena:
Rozmiar
Krótki opis
  • PielęgnacyjnyZŁOTY OLEJ JOJOBA 100% PIERWSZA POMOC DLA TWOJEJ SKÓRY= NATURALNY = Olej jojoba charakteryzuje się bardzo wysoką zgodnością biologiczną ze skórą. Dzięki wysokiemu powinowactwu do ludzkiej skóry, łatwo jest wchłaniany przez skórę i włosy.
Cena
Wysyłka
Sprzedawane po
1szt.
Do koszyka
szt. ()
PEŁEN OPIS

Pielęgnacyjny
ZŁOTY OLEJ JOJOBA 100%

PIERWSZA POMOC DLA TWOJEJ SKÓRY
= NATURALNY =

Olej jojoba charakteryzuje się bardzo wysoką zgodnością biologiczną ze skórą. Dzięki wysokiemu powinowactwu do ludzkiej skóry, łatwo jest wchłaniany przez skórę i włosy. Jojoba odżywia, zmiękcza, nawilża i natłuszcza skórę i włosy. Może być używany do pielęgnacji skóry wrażliwej. Jojoba pomaga w leczeniu zapaleń skóry, np.łuszczycy. Pomaga przy leczeniu trądziku. Zawiera kwas mirystynowy, skuteczny na zapalenie stawów oraz reumatyzm.


OLEJEK JOJOBA
bogactwo NATURALNEJ witaminy E i lipidów
* wnika głęboko wgłąb skóry
*reguluje gospodarkę wodną skóry
*reguluje gospodarkę tłuszczową skóry

Olej jojoba dzięki swojej budowie utrzymuje odpowiedni stan nawilżenia komórek. Zawiera wiele składników mineralnych i naturalnych witamin. Reguluje nawilżenie skóry i pielęgnuje jej kwaśną warstwę ochronną.


ZASTOSOWANIE:
Olejek wcierać w umytą i wysuszoną skórę.

Można go stosować do pielęgnacji:
W czystej postaci: do masażu, pielęgnacji twarzy, pielęgnacji całego ciała.
-każdego typu cery,
-włosów,
-do demakijażu,
-jako podkład pod makijaż,
-jako dodatek do maseczek, szamponu, kąpieli, masażu,
-jako środek łagodzący po goleniu,
-do pielęgnacji ciała
-po opalaniu.

Do pielęgnacji włosów: olejek podgrzać w dłoniach lub zanurzyć w słoiczku z gorącą wodą. Rozprowadzić na umytych i wilgotnych włosach. Rozczesać włosy, przykryć czepkiem, owinąć ręcznikiem. Pozostawić na włosach na 10 minut. Zmyć używając łagodnego szamponu.

Do pielęgnacji paznokci: wcierać niewielkie ilości

Świetne efekty otrzymuje się po dodaniu olejku do maseczek kosmetycznych do twarzy. Można stosować pod hydroplastyczne maski algowe.

Przechowywanie
W temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed dostępem bezpośredniego światła, powietrza i wilgoci.

Opinie użytkowników
Ilość opinii: 1 Średnia ocena: 5.00
Autor: Marika, Świdnik Ocena:
Uniwersalny: do skórek, do ust, do twarzy, do zabezpieczania końcówek. Polecam.
Zapytaj o produkt:

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

E-mail:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Pytanie:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane
Poleć ten produkt:

Jeżeli chcesz poinformować swojego znajomego o produkcie, który Twoim zdaniem może go zainteresować, skorzystaj z poniższego formularza.

Do:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Możesz podać więcej adresów e-mail, rozdzielając je przecinkami
Podpis:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Treść:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij