Mokosh Olej rozmarynowy 10ml

  • Mokosh Olej rozmarynowy Pojemność : 10 ml   działa antyseptycznie działa przeciwbakteryjnie przeciwgrzybiczny Mokosh Cosmetics jest producentem wyjątkowych kosmetyków naturalnych - genialnych w swej prostocie i ujmujących jakością surowców. To marka,
  • Mokosh Olej rozmarynowy 10ml
Producent: mokosh cosmetics
Seria: Podstawowa
39,90 zł
/ szt.
Cena brutto. Do ceny należy doliczyć koszty wysyłki.
Dodaj do obserwowanych

Łatwy zwrot towaru

Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu 14 dni możesz zwrócić ten towar bez podania przyczyny.
Pokaż szczegóły
14 dni na zwrot
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja z zakupów. Zamówione u nas produkty możesz zwrócić w ciągu 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dbamy o Twoją wygodę. Dlatego oferujemy Ci wygodny system zwrotów.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane sa przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania od nas paczki zwrotnej.

Ten towar jest dostępny w naszych sklepach

Możesz kupić ten produkt bez składania zamówienia internetowego w jednym z naszych sklepów w Twojej okolicy. Sprawdź w których punktach produkt jest dostępny od ręki.
Sprawdź dostępność

Mokosh

Olej rozmarynowy

Pojemność : 10 ml

 

  • działa antyseptycznie
  • działa przeciwbakteryjnie
  • przeciwgrzybiczny

Mokosh Cosmetics jest producentem wyjątkowych kosmetyków naturalnych - genialnych w swej prostocie i ujmujących jakością surowców. To marka, która z sukcesem weszła na polski i europejski rynek i z dnia na dzień zyskuje coraz szersze grono stałych Klientów. Mokosh z pasją i powodzeniem zajmuje się sztuką łączenia. Łączy tradycyjne surowce z nowoczesną technologią, kompleksowymi badaniami w laboratoriach i ciekawym designem opakowań. Łączy proste, jednoskładnikowe produkty w kompleksowe rytuały, wykorzystując wiedzę z profesjonalnych gabinetów SPA.

Olej rozmarynowy marki Mokosh jest jednym z najcenniejszych w aromaterapii. Wykorzystuje się go w terapii napięć psychicznych, wyczerpania fizycznego i psychicznego, apatii, ponieważ stymuluje pracę mózgu. Działa przeciwzapalne, antyseptyczne i wykazuje wysoką aktywność przeciwbakteryjną wobec Priopionibacterium acnes odpowiedzialnego za powstawanie trądziku pospolitego. Może być również wykorzystywany w aromaterapii.

Sposób użycia :

  • kąpiel aromaterapeutyczna
  • masaż aromaterapeutyczny
  • kompres aromaterapeutyczny
  • aromatyzacja powietrza
Parametry techniczne:
olejki:
nawilża
,
oczyszcza
,
pielęgnuje
Opinie użytkowników
Zapytaj o produkt:

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

E-mail:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Pytanie:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij